Laden Evenementen

Vervolgcursus Groepsschematherapie – Fasegerichte GST voor Cluster C Persoonlijkheidsstoornissen

6 oktober 2022 / 10:00 - 25 november 2022 / 17:00

€995.00

Gegevens

Begin:
6 oktober 2022 / 10:00
Einde:
25 november 2022 / 17:00
Kosten:
€995.00
Evenement Tags:

Organisator

Academie voor Schematherapie
Telefoon
043-303 06 29
E-mail
info@academievoorschematherapie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Maastricht
Porseleinstraat 1
Maastricht,6216 BPNederland
+ Google Maps
Telefoon
043-303 06 29
Bekijk de site van Locatie
  • Dit evenement is voorbij.

Denk

Werken met fases. Doelgericht aan de slag gaan. Kaderen van het therapeutisch proces met doelen en evaluaties. Geef richting aan je houding als therapeut. Begrijp waarom veranderen bij deze doelgroep een  meer frustrerende ervaring wordt dan verwacht. Begrijp welke ontwikkelingsbehoefte centraal staat. Help jezelf, de cliënt en de groep groeien

Voel

Kleine groepen met maximaal 14 cursisten. Persoonlijke aandacht van twee docenten, waarvan altijd één dramatherapeut. Voel je veilig in de groep, zodat je jezelf durft te zijn en je stempel kunt drukken op de excessieve angst, controle of remming die je tegen gaat komen bij deze cliënten.

Doe

Vol met ervaringsgerichte oefeningen. Leren in en met de groep. Vanaf het begin de toon zetten. Vermijding te doorbreken. Uitvinden wat is jou manier om je emotionele kant meer en strategisch in te zetten. Begrijpen, veilig genoeg maken, maar ook steeds iets meer de druk opvoeren. Zoeken naar de optimale tolerantie balans. Eng, en dan toch ook samen lachen. Leren tijdig de verantwoordelijkheid voor veranderen uit handen te geven.

Doelgroep

Hulpverleners die werken met groepsschematherapie en een basisopleiding hebben genoten op het gebied van Schematherapie.

Accreditatie

VST: vervolgcursus
VGCt: vervolgcursus 25 punten
FGzPt: herregistratie K(N)P 34 punten
Register Vaktherapie: 40 punten

Docenten

Elke cursusdag wordt gegeven door twee docenten. Steeds een combinatie tussen een klinisch psycholoog/psychotherapeut en een vaktherapeut.
Judith Vanhommerig, Judith Hollands, Wiesette Krol, Guido Sijbers.

Locatie

Maastricht, Porseleinstraat 1

Data

6 en 7 oktober, 24 en 25 november 2022

Prijs

€ 995,-

Laat je inspireren

Het boek van Rosi Reubsaet over werken met fases heet: Schematherapie. Werken met fases in de klinische praktijk. Uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar