Laden Evenementen

Supervisie geven aan schematherapie-supervisanten (2 dagen)

2 september 2022 / 09:30 - 7 oktober 2022 / 16:30

€519.00

Gegevens

Begin:
2 september 2022 / 09:30
Einde:
7 oktober 2022 / 16:30
Kosten:
€519.00
Evenement Tags:

Organisator

Academie voor Schematherapie
Telefoon
043-303 06 29
E-mail
info@academievoorschematherapie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vergadercentrum Vredenburg 19
Vredenburg 19
3511 BB Utrecht,Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
  • Dit evenement is voorbij.

Denk

De supervisor is belangrijk in schematherapie. Daar horen taken, verantwoordelijkheden, kerncompetenties en richtlijnen voor supervisoren bij. En verschillende fasen, ethische dilemma’s, valkuilen en behoeftes. Hoe evalueer je een supervisie-proces? Wanneer beoordeel je supervisie als voldoende of onvoldoende? Omgaan met weerstand van supervisanten. Gebruiken van de ST Adherence Scale.

Voel

Kleine groep met een optimaal leerklimaat, een belangrijk parallelproces. Actieve participatie en feedback op basis van je persoonlijke leerplan als supervisor. Vertrouwelijk en respectvol omgaan met jezelf, elkaar, je supervisanten en elkaars gegevens.

Doe

Opstellen van een competentiegericht leerplan. Twee video-opnames maken van twee verschillende supervisiesessies, die gebruikt kunnen worden tijdens de cursus. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen kun je oefenen met het optimaliseren van het leerklimaat.

Doelgroep

Therapeuten die volgens de reglementen van het Nederlands Register Schematherapie voldoen aan de eisen om supervisor schematherapie of schematherapeutisch werker te worden. Je kunt deze cursus volgen als je minimaal twee jaar als senior bent ingeschreven in het Register schematherapie. Ook als je al supervisor schematherapie of schematherapeutisch werker bent en je wilt op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken op het vlak van supervisie, is deze cursus interessant.

Accreditatie

VSt: Supervisorencursus
VGCT: nascholing op het gebied van superviseren en didactiek 12 punten
FGZPt: herregistratie K(N)P 15 punten

Docenten

Wiesette Krol

Locatie

Utrecht

Datum

2 september en 7 oktober 2022

Prijs

€ 519,-

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar