Laden Evenementen

Basiscursus schematherapie (25 uur)

8 november 2022 / 10:00 - 14 december 2022 / 17:00

€995.00

Gegevens

Begin:
8 november 2022 / 10:00
Einde:
14 december 2022 / 17:00
Kosten:
€995.00

Locatie

Utrecht
Vredenburg 19
Utrecht,3511BBNederland
  • Dit evenement is voorbij.

Denk

Maak kennis met schematherapie op onze manier, dus uit de stoel. Diagnostiek en casusconceptualisatie van complexe problemen. Hanteren van de therapeutische relatie. Cognitieve, experiëntiële en gedragsmatige technieken.

Voel

Kleine groepen van maximaal 14 cursisten met persoonlijke aandacht. Vertrouwd, veilig en actief. Ervaar de kern van schematherapie. Maak contact met basisbehoeftes. Leer deze gebruiken in de behandeling en de relatie.

Doe

Uit de stoel dus. Samen aan de slag met twee docenten. Start met verbinden, richting geven en begrenzen. Bereid je voor op een therapie waarin je samen met je cliënt actief kunt zijn.

Doelgroep

Hulpverleners die geïnteresseerd zijn in schematherapie en werken met cliënten met persoonlijkheidsstoornissen of hardnekkige stemmings- en angststoornissen.

Vooropleiding

Mensen met een BIG-registratie als GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Psychiater, leden van specialistische verenigingen of vaktherapeuten (FVB), die werken met cliënten met persoonlijkheidsstoornissen of hardnekkige klachten, kunnen deelnemen aan deze cursussen. Ook degenen die in opleiding zijn tot deze registraties kunnen deelnemen. Een voorwaarde voor deelname is het hebben van voldoende klinische vaardigheden in het werken met deze doelgroep om de cursus met succes te kunnen volbrengen.
Basispsychologen, orthopedagogen en HBO-ers anders dan een vaktherapeut, mogen alleen deelnemen als zij nauw samenwerken met geregistreerde schematherapeuten en kunnen geen aanspraak maken op de punten van een “VGCT vervolgcursus” accreditatie (zie accreditatievoorschriften op website www.VGCT.nl)

Accreditatie

VSt: Basiscursus
VGCT: Vervolgcursus 25 uur
FGZPt: Herregistratie KP 28 uur
Register Vaktherapie: 50 uur

Docenten

Judith Vanhommerig, Judith Hollands, Rosi Reubsaet, Wiesette Krol

Locatie

Vredenburg, Utrecht

Data

  • 8 & 9 november en 13 & 14 december

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar