Huis voor Schematherapie opent haar deuren.

Wij geloven in durf en lef. Wij bijten ons vast omdat we weten dat goede Schematherapie volharding en doorzettingsvermogen nodig heeft. Dat lukt alleen als de inzet van twee kanten komt. We vragen dus ook wat van jou. Wij gaan ervan uit dat jij gelooft in een beter leven voor jezelf. En dat jij, net als wij, bereid bent daar voluit voor te gaan.

Ons verhaal Het Huis voor Schematherapie is een jonge, eigenwijze organisatie die bestaat uit 5 bevlogen experts, met allen een brede ervaring en veel kennis op het gebied van schematherapie. Deze bevlogenheid heeft geresulteerd in het door ons ontwikkelde fasemodel en opleidingscentrum: de Academie voor Schematherapie. Ook is het boek ‘Schematherapie: werken met fases in de klinische praktijk’ verschenen. Geschreven door onze Rosi!

Ons huis En nu is er het Huis voor Schematherapie! Een plek voor mensen, die hun patronen voor eens en voor altijd aan willen pakken. Die bereid zijn samen te werken met vijf enthousiaste schematherapeuten en stap voor stap willen veranderen. We zijn er trots op dat we het lef hebben deze stap te zetten en schematherapie te bieden zoals wij dat willen.Featured Posts
Recent Posts