Samenwerking met RINO Zuid

Vanaf 2019 worden de modules Schematherapie bij RINO Zuid verzorgd door de docenten van de Academie voor Schematherapie.

RINO Zuid staat voor Stichting Regionaal Opleidingsinstituut voor Nascholing en Opleiding in de geestelijke gezondheidszorg. Ontstaan in Maastricht in 1984 met als doel de opleiding tot psychotherapeut te verzorgen in Zuid-Nederland. Inmiddels uitgegroeid tot opleidingsinstituut met niet alleen diverse postacademische en duale opleidingen ten behoeve van de geestelijke gezondheidszorg, maar ook diverse nascholingscursussen en incompany-trajecten. Sinds 2002 is RINO Zuid gevestigd in Eindhoven, midden in haar verzorgingsgebied.

Hier lees je meer over de samenwerking: https://rinozuid.nl/nieuws/i1895/nieuwe-samenwerking-met-academie-voor-schematherapie-avs

Featured Posts
Recent Posts