Boekpresentatie ‘Schematherapie: Werken met fases in de klinische praktijk’

June 21, 2018

Komt u ook?

 

Woensdag 4 juli a.s. vertelt auteur Rosi Reubsaet hoe dit unieke boek helpt om grip te houden op een langdurend therapieproces. Ook zal Rosi de totstandkoming, in samenwerking met de Academie voor Schematherapie, toelichten. Wiesette Krol, klinisch psycholoog en mede-oprichter van de Academie voor Schematherapie, gaat die middag in gesprek met een oud-cliënt en bespreekt wat het voor haar betekend heeft om deze therapie te volgen. Saskia de Koning, klinisch psycholoog en inhoudelijk manager Centrum voor Persoonlijkheid GGzE, licht toe wat het werken met fases voor haar als therapeut betekend heeft. Aansluitend wordt een korte film van een oefening, die cliënten helpt tot een doorleefde verandering te komen, vertoond. Daarna kunnen er uiteraard vragen aan Rosi en/of de Academie voor Schematherapie gesteld worden.

 

 

Dus maak kennis, luister en vraag. We zouden het erg leuk vinden als u komt. Stuurt u even een bevestiging naar r.reubsaet@me.com? Dan weten we hoeveel champagne we koud moeten zetten.

 

 

Tot de 4de juli?

 

Wanneer: woensdag 4 juli 16.00-18.00u

Waar: De Graasj, Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond

 

Het boek is uiteraard ter plaatse te koop (u ontvangt achteraf een factuur).

Of bestel het boek via de uitgever: www.bsl.nl/shop/schematherapiewerken-met-fases-in-de-klinische-praktijk-9789036821148.html

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nu beschikbaar: DVD Schema therapy for the Avoidant, Dependent and Obsessive Compulsive personality disorder

December 2, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon