Laden Evenementen

Supervisie geven aan schematherapie-supervisanten (2 dagen)

18 oktober 2024 / 10:00 - 29 november 2024 / 17:15

€570.90

Gegevens

Begin:
18 oktober 2024 / 10:00
Einde:
29 november 2024 / 17:15
Kosten:
€570.90
Evenement Tags:

Organisator

Academie voor Schematherapie
Telefoon:
043-303 06 29
E-mail:
info@academievoorschematherapie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Utrecht
Vredenburg 19
Utrecht, 3511BB Nederland
+ Google Maps

Denk

De supervisor is belangrijk in schematherapie. Daar horen taken, verantwoordelijkheden, kerncompetenties en richtlijnen voor supervisoren bij. En verschillende fasen, ethische dilemma’s, valkuilen en behoeftes. Hoe evalueer je een supervisie-proces? Wanneer beoordeel je supervisie als voldoende of onvoldoende? Omgaan met weerstand van supervisanten. Gebruiken van de ST Adherence Scale.

Voel

Kleine groep met een optimaal leerklimaat, een belangrijk parallelproces. Actieve participatie en feedback op basis van je persoonlijke leerplan als supervisor. Vertrouwelijk en respectvol omgaan met jezelf, elkaar, je supervisanten en elkaars gegevens.

Doe

Opstellen van een competentiegericht leerplan. Twee video-opnames maken van twee verschillende supervisiesessies, die gebruikt kunnen worden tijdens de cursus. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen kun je oefenen met het optimaliseren van het leerklimaat.

Doelgroep

Therapeuten die volgens de reglementen van het Nederlands Register Schematherapie voldoen aan de eisen om supervisor schematherapie of schematherapeutisch werker te worden. Je kunt deze cursus volgen als je minimaal twee jaar als senior bent ingeschreven in het Register schematherapie. Ook als je al supervisor schematherapie of schematherapeutisch werker bent en je wilt op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken op het vlak van supervisie, is deze cursus interessant.

Accreditatie

VSt: 14 punten

Docenten

Wiesette Krol

Locatie

Utrecht

Datum

18 oktober en 29 november 2024

Prijs

€ 570,90

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
ST Supervisorencursus
Supervisie geven aan Schematherapie supervisanten door Academie voor Schematherapie
570.90
14 beschikbaar