Laden Evenementen

Vervolgcursus Schematherapie individueel – Moeilijke situaties in de therapiekamer (25 uur)

21 september 2023 / 10:00 - 24 november 2023 / 17:15

€995.00

Gegevens

Begin:
21 september 2023 / 10:00
Einde:
24 november 2023 / 17:15
Kosten:
€995.00

Organisator

Academie voor Schematherapie
Telefoon
043-303 06 29
E-mail
info@academievoorschematherapie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Maastricht
Porseleinstraat 1
Maastricht,6216 BPNederland
+ Google Maps
Telefoon
043-303 06 29
Bekijk de site van Locatie
  • Dit evenement is voorbij.

Denk

Verdiep je kennis en verrijk je ervaring met schematherapie. Op onze manier, dus aan de slag met beleven. Zet de therapeutische relatie in voor beweging in het proces. Verdieping van diagnostiek en casusconceptualisatie bij complexe problemen. Hoe pas je de verwachtingen aan jezelf en aan de client aan gedurende het proces. En daarmee ook de cognitieve, experiëntiële en gedragsmatige technieken.

Voel

Kleine groepen van maximaal 14 cursisten met persoonlijke aandacht. Vertrouwd, veilig en actief. Ervaar de kern van schematherapie. Leer je intuïtie te gebruiken om hypotheses te vormen en te toetsen. Ervaar de verwachtingen die je hebt naar jezelf en de client. Hoe pas je die aan gedurende het proces.

Doe

Samen ervaren welke technieken jou aanspreken. Wat helpt je regie te houden. Maak ook in moeilijke situaties contact met basisbehoeftes. Leer deze gebruiken in de behandeling en de relatie. Gedurende het proces de technieken aan leren passen om samen naar de volgende fase in de therapie toe te werken. Tijdens de hele cursus wordt, in de cursusbijeenkomsten, gebruik gemaakt van eigen casuïstiek bij het oefenen van de therapeutische vaardigheden.

Doelgroep

Hulpverleners die een basisopleiding hebben genoten op het gebied van Schematherapie.

Basispsychologen, orthopedagogen en HBO-ers anders dan een vaktherapeut, mogen alleen deelnemen als zij nauw samenwerken met geregistreerde schematherapeuten en kunnen geen aanspraak maken op de punten van een “VGCT vervolgcursus” accreditatie (zie accreditatievoorschriften op website www.VGCT.nl)

Accreditatie

VSt: Vervolgcursus 25 punten
VGCT: Vervolgcursus 25 punten
FGzPt: Herregistratie KP 25 punten
Register Vaktherapie: 50

Docenten

Wiesette Krol, Guido Sijbers, Rosi Reubsaet, Judith Vanhommerig, Judith Hollands, Eline Mollema, Monique Wijers

Locatie en datum

Maastricht
21 & 22 september en  23 & 24 november 2023

Prijs

€ 995,-

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar