Laden Evenementen

Fasegerichte GST voor Adolescenten – Vervolgcursus groepsschematherapie

juni 8 / 09:45 - juni 30 / 17:00

€995.00

Gegevens

Begin:
juni 8 / 09:45
Einde:
juni 30 / 17:00
Kosten:
€995.00

Organisator

Academie voor Schematherapie
Telefoon:
043-303 06 29
E-mail:
info@academievoorschematherapie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Maastricht
Porseleinstraat 1
Maastricht, 6216 BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
043-303 06 29
Bekijk de site van Locatie

Denk

Maak kennis met een taal en oefeningen die aansluiten bij jongeren. Werken met fases: doelgericht aan de slag, kaderen van het therapeutische proces. Integreren van verschillende basisbehoeften. Een tijdpad dat aansluit bij jongeren. Met gemengde groepen met zowel cluster C en B. Vertaalslag naar ouders/gezinnen.

Voel

Kleine groepen van maximaal 14 cursisten met persoonlijke aandacht van twee docenten. Voel je veilig in de curusgroep. Groei zodat je een corrigerende ervaring kan bieden aan je schemagroep met uiteenlopende cliënten.

Doe

Aan de slag: we gaan ervaren en doen. Groeien door veel te oefenen. Leren wat werkt. Vanaf het begin de toon zetten. Veiligheid bieden. Verbinding creëren. Vermijding doorbreken.
De balans tussen een warm bad en tegelijk oefenen met in het diepe springen. Ouders meenemen: stilstaan bij eigen modi, clashes met hun kind verhelderen in schemataal.

Doelgroep

Hulpverleners die werken met jongeren en een basisopleiding hebben afgerond op het gebied van Schematherapie.

Basispsychologen, orthopedagogen en HBO-ers anders dan een vaktherapeut, mogen alleen deelnemen als zij nauw samenwerken met geregistreerde schematherapeuten en kunnen geen aanspraak maken op de punten van een “VGCT vervolgcursus” accreditatie (zie accreditatievoorschriften op website www.VGCT.nl).

Accreditatie

VSt:
VGCT:
FGzPt:
NIP K&J / NVO OG
Allen onder voorbehoud van goedkeuring van de aanvraag. In het verleden zijn onze aanvragen steeds gehonoreerd.

Docenten

Nina Verduijn, Manon Vincken

Locatie

De cursus is in Maastricht.

Data

8 en 9 juni 2023
29 en 30 juni 2023

Prijs

€950,-

Laat je inspireren

Het boek van Rosi Reubsaet over werken met fases heet: Schematherapie. Werken met fases in de klinische praktijk. Uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Vervolg groep adolescenten
995.00
14 beschikbaar