Laden Evenementen

Fasegerichte GST voor Adolescenten – Vervolgcursus groepsschematherapie

27 mei 2024 / 10:00 - 17:15

Gegevens

Datum:
27 mei 2024
Tijd:
10:00 - 17:15

Organisator

Academie voor Schematherapie
Telefoon:
043-303 06 29
E-mail:
info@academievoorschematherapie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Eindhoven
Eindhoven, Nederland + Google Maps

Denk

Maak kennis met een taal en oefeningen die aansluiten bij jongeren. Werken met fases: doelgericht aan de slag, kaderen van het therapeutische proces. Integreren van verschillende basisbehoeften. Een tijdpad dat aansluit bij jongeren. Met gemengde groepen met zowel cluster C en B. Vertaalslag naar ouders/gezinnen.

Voel

Kleine groepen van maximaal 14 cursisten met persoonlijke aandacht van twee docenten. Voel je veilig in de curusgroep. Groei zodat je een corrigerende ervaring kan bieden aan je schemagroep met uiteenlopende cliënten.

Doe

Aan de slag: we gaan ervaren en doen. Groeien door veel te oefenen. Leren wat werkt. Vanaf het begin de toon zetten. Veiligheid bieden. Verbinding creëren. Vermijding doorbreken.
De balans tussen een warm bad en tegelijk oefenen met in het diepe springen. Ouders meenemen: stilstaan bij eigen modi, clashes met hun kind verhelderen in schemataal.

Doelgroep

Hulpverleners die werken met jongeren en een basisopleiding hebben afgerond op het gebied van Schematherapie.

Basispsychologen, orthopedagogen en HBO-ers anders dan een vaktherapeut, mogen alleen deelnemen als zij nauw samenwerken met geregistreerde schematherapeuten en kunnen geen aanspraak maken op de punten van een “VGCT vervolgcursus” accreditatie (zie accreditatievoorschriften op website www.VGCT.nl).

Accreditatie

VSt: aangevraagd
VGCT: aangevraagd
FGzPt: aangevraagd
NIP K&J: aangevraagd
Allen onder voorbehoud van goedkeuring van de aanvraag. In het verleden zijn onze aanvragen steeds gehonoreerd.

Docenten

Nina Verduijn, Manon Vincken

Locatie

Eindhoven

Data

Gepland in voorjaar 2024
Data volgen binnenkort

Prijs

€1095,-

Laat je inspireren

Het boek van Rosi Reubsaet over werken met fases heet: Schematherapie. Werken met fases in de klinische praktijk. Uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum.