Laden Evenementen

Basiscursus Schematherapie voor Adolescenten en Jong Volwassenen (30 uur)

oktober 3 / 09:30 - november 21 / 16:30

€1,200.00

Gegevens

Begin:
oktober 3 / 09:30
Einde:
november 21 / 16:30
Kosten:
€1,200.00

Locatie

Maastricht
Porseleinstraat 1
Maastricht, 6216 BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
043-303 06 29
Bekijk de site van Locatie

Denk

Maak kennis met schematherapie, in een taal die aansluit bij jongeren. Diagnostiek en casusconceptualisatie van complexe patronen, meestal nog volop in ontwikkeling. Hanteren van de therapeutische relatie binnen het werken met systemen en loyaliteiten. Cognitieve, experiëntiële en gedragsmatige technieken.

Voel

Kleine groepen van maximaal 14 cursisten met persoonlijke aandacht. Vertrouwd en veilig. Wees niet bang om (beperkt) zelf te ervaren en iets in te brengen. Ervaar de kern van schematherapie. Maak contact met basisbehoeftes. Leer deze gebruiken in de behandeling en de relatie.

Doe

Actief ervaren en toepassen. Uit de stoel. Samen aan de slag met twee docenten. Niet kijken naar filmpjes maar samen doen en leren in de ruimte. Start met verbinden, richting geven en begrenzen. Bereid je voor op een therapie waarin je samen met je cliënt én cliëntsysteem actief kunt zijn.

Doelgroep

Hulpverleners die geïnteresseerd zijn in schematherapie en werken met adolescenten met (bedreigde) persoonlijkheidsproblematiek of hardnekkige stemmings- en angststoornissen.

Vooropleiding

Mensen met een BIG-registratie als GZ-psycholoog, Orthopedagoog Generalist, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Psychiater, leden van specialistische verenigingen of vaktherapeuten (FVB), die werken met cliënten met (bedreigde) persoonlijkheidsproblematiek of hardnekkige klachten, kunnen deelnemen aan deze cursussen. Ook degenen die in opleiding zijn tot deze registraties kunnen deelnemen. Een voorwaarde voor deelname is het hebben van voldoende klinische vaardigheden in het werken met deze doelgroep om de cursus met succes te kunnen volbrengen. Basispsychologen, orthopedagogen en HBO-ers anders dan een vaktherapeut mogen alleen deelnemen als zij nauw samenwerken met geregistreerde schematherapeuten.

Accreditatie

VSt: Basiscursus

VGCT: Nascholingscursus 30 uur

FGZPT: Herregistratie K(N)P 37 uur

Docenten

Nina Verduijn, Manon Vincken

Locatie

Porseleinstraat 1, Maastricht,

Data

  • 3 en 20 oktober 2022
  • 7,14 en 21 november 2022

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Basiscursus Adolescenten juni 2022
Basiscursus Schematherapie voor Adolescenten en Jong Volwassenen (30 uur)
1,200.00
10 beschikbaar